Greenfee 2018

Ordinarie Greenfee Vardag Helg
Senior 500 kr      500 kr
Junior 175 kr      200 kr

Alla rabatt- häften & kort gäller endast på ordinarie greenfee.

9-håls Greenfee(Inga rabattkort gäller)
Senior: 260 kr helg/högsäsong & 200 kr vardagar.
Junior: 100 kr helg/högsäsong & 80 kr vardagar.

Vi har SWISH: nr 123 371 59 68

Som gäst till medlem får Du rabatt!
Medlem i Mariestads GK som tar med gästspelare får lämna rabatt enligt följande:
100 kr rabatt  greenfee/50 kr 9 håls greenfee (Juniorer 50 kr rabatt greenfee/25 kr 9 håls greenfee)
1 gäst/medlem. Medlemmen signerar rabatten i greenfeeboken. Rabatten kan inte kombineras med ev. andra rabatter (man får välja bästa pris)

Årsgreenfee samarbete med Billingens GK:
Fullvärdiga medlemmar i klubben har möjlighet att betala en årsgreenfee på 900 kr och då spelar man obegränsat hela året.

Greenfeesamarbete med Lundsbrunn GK & Falköpings GK & Brevikens GK & Läckö GK

Fullvärdiga medlemmar erbjuds spel på varandras banor för 250:-/spelare alla dagar under säsongen 2018.

Greenfeesamarbete med Töreboda GK:
Fullvärdiga medlemmarna i Mariestads GK och Töreboda GK erbjuds spela på varandras banor alla dagar, hela säsongen för 250:-/spelare. Överenskommelsen gäller för Seniorer som betalt fullvärdigt medlemskap under säsongen 2018.
Gäller även för Distansmedlemmar i resp. klubb.
För Vardagsmedlemmar gäller 250 kr på vardagar.

Greenfeesamarbete med Ribbingsfors GK:
Fullvärdiga medlemmar i Mariestads GK spelar för 200 kr på Ribbingsfors GK.
Fullvärdiga medlemmar i Ribbingsfors GK spelar för 250 kr på Mariestads GK.