Tisdagsgolf  Mariestads GK

OBS! Skriv ditt Golf-id på scorekortet, så underlättar det för kansliet när de ska lägga in resultaten!

Nu kan du välja att spela tisdagsgolf 9 eller 18 hål, dock måste du bestämma detta INNAN du går ut.

Tisdagsgolfen börjar den 17 april

Tisdagsgolfen är för damer/tjejer över 18 år med officiellt handicap

Det finns tider låsta för tisdagsgolfarna varje tisdagsförmiddag: 09.00 - 09.40 med samling kl. 08.30 för lottning.
Ni som inte spelar på förmiddagen bokar en tid som passar er.
Tid bokas alltid via kansliet eller på www.golf.se senast kl. 16.30 måndagen innan

Tisdagsgolfens avgift 40 kr betalas alltid till kansliet innan du går ut på banan

Har man seriespel på tisdagen så kan man spela tisdagsgolfen på måndagen samma vecka

Klassindelningen är flytande. Varje deltävling delas deltagarna in i två lika stora klasser (indelning efter hcp).
Du ska inte skriva klass på scorekortet då detta bestäms först vid sammanställningen/ efter att resultaten registrerats i GIT.
Vid 9 spelare eller färre, så blir det endast EN klass.

Scorekortet lämnas in till kansliet när du spelat klart. Är kansliet stängt läggs kortet i greenfee brevlådan på dörren till receptionen.

Tisdagsgolfen räknas som en vanlig tävling och registreras i GIT av kanslipersonalen. Registrering av rundan samt sänkning/höjning görs med automatik då kanslipersonalen läser in resultaten från scorekorten i GIT.
            Du ska alltså inte registrera rundan själv.

Resultaten hittar ni på onsdag eftermiddag/kväll i GIT och på hemsidan.

Varje tisdag kommer ni att få en regelfråga med ut på rundan för att träna regelkunskap, detta genererar 2,5 timmar/person/runda i SISU registret. Ni fyller i SISU- listan varje tisdagsgolf, listan finns i receptionen.

Syftet med Tisdagsgolfen är att vi damer ska spela tisdagsgolfen tillsammans men om det undantagsvis inte skulle fungera så är det tillåtet med en manlig markör!

Birdie-trädet i damrummet:
När du under damgolfen gör en birdie eller en eagle fyll i datum och namn på de fåglar som finns i damrummet och häng därefter upp den i trädet aktuellt hål. Ringa gärna in scoren scorekortet också. Pris till bästa dam. Undrar ni något om birdie-trädet fråga Elisabet Ekblom.

Golfhjärtat:
Tävlingen "Golfdamen" startade redan 1994!!! Statyetten lottades ut på prisutdelningen hösten 2016 och vanns utav Carina Löfström. Det nya vandringspriset är format som ett hjärta, därav namnet på tävlingen.
Vi spelar slaggolf 18 hål och tävlingen genomförs en tisdag under säsongen samtidigt med vanlig tisdagsgolf. Datum meddelas i spelschematKvinnliga medlemmar i Mariestads golfklubb med handcap 36 eller lägre får delta. Startavgift är densamma som gäller övriga tisdagstävlingar

Lycka till!