Club-Pro/Utbildning

Vår Club-Pro Stefan Jönsson har hand om alla lektioner klubben. Med 28 års erfarenhet av alla sorters golfare är det här rätt person att be om hjälp med allt från uppställning och sving till puttning och träningsupplägg!

Lektioner kan alla ta, gammal som ung, nybörjare eller van golfare och det skadar inte att titta över sin sving och sin teknik och . Upplägget anpassas efter ditt behov.

Stefan har även hand om juniorträningen som är en gruppträning för barn och ungdomar i olika åldrar upp till 21 år.

Dags att byta ut klubborna? är en customfitting att föredra. Med hjälp av Stefan provar ni tillsammans ut vilka klubbor som passar dig – längd, lie, loft, grepp, vilka klubbor du behöver i bagen osv. En customfitting tar 30-60 min och kostar från 500kr som fås tillbaka om du köper ett set eller en klubba.

Boka lektion med Stefan tel 0708-584017. Du kan boka privat golflektion eller grupplektion med Stefan gott som alla dagar. Lektionerna hålls våra övningsområdenrangen, chippinggreen, puttinggreen, i ”Gropen” eller banan.

Du kan köpa enstaka lektioner ellerett mer förmånligt pris om du tar ett helt lektionspaket.

Du kan vara ensam eller ni kan vara en hel grupp.

Det finns även möjlighet att prova på golf tex som en personalaktivitet.

Kom gärna med eget förslag hur du vill att DIN / ER träning ska se ut!

Priser 2017

Lektionspaket
Mini: 4st á 20 min 840:- (210:-/20 minuter)
Midi: 8st á 20 min 1550:- inkl. 10 polletter (182:-/20minuter)
Maxi: 12st á 20 min 1990:- inkl. 20 polletter (150:-/20minuter)

Enstaka lektion 20min – 280kr eller 40min – 500kr.