Säsongsstart 2018 3.0
Lördag 14e april och söndag 15e april är shopen öppen 10.00-14.00

Rangemaskinen är öppen 07.00-20.00, se till att hålla rangebollarna på rangen! Tyvärr är bollarna väldigt lortiga pga att vattnet till tvätten fortfarande är avstängt.

Välkomna

I vår välsorterade Shop i klubbhuset kan du hitta det mesta en golfare behöverklubbor, skor, bagar, vagnar, kläder, strumpor, bollar, handskar, kläder och klubbor till juniorer, peggar, kepsar, putters, paraplyn, dubbar, solglasögon, regnskydd och regnkläder och mycket annat.

Vi tar emot kort, swish, MoreGolf, kontanter och säljer presentkort valfritt belopp.

Hyrvagnar
Trehjuling
40:- / 18hål, 60:-/ hel dag
Trehuling med korg 60:-/ 18hål, 90:- hel dag
Finns att hyra i kansli eller restaurang när shopen är stängd

Vi är även auktoriserad PowaKaddy-verkstad och kan hjälpa dig att laga eller serva din elvagn.

Vi reparerar och greppar om klubbor. Kontakta oss för prisförslag.

Bli kompis med oss Facebook!

EssGolf GolfShopen

Återförsäljare för:

Testa klubbor från shopens leverantörer
För utprovning i Flightscoop eller Trackman boka tid.

Måndag 23 april kl. 15-19
Callaway och Titleist

Onsdag 25 april kl. 15-19
Wilson och Cobra