Övningsområden

Drivingrangen är öppen alla dagar
Måndag & Torsdag 06.00-19.30 p.g.a bollplockning
Tisdag & Fredag 08.30-20.00 p.g.a klippning
Onsdag, Lördag & Söndag 06.00-20.00
När bollplockning sker under öppettider är det uppehåll i träningen som gäller. Det tar ca. 10-15 minuter att bli klar.

Wilson Staff Premium range bollar finns i maskinen.
10kr ger 18 bollar att slå ut på rangen.
Det finns klubbor att låna i Golfstore shopen.

Mycket nöje!!

Det finns goda möjligheter att träna klubben och du måste inte vara medlem för att använda övningsområdena. Du kan även hyra klubbor i Shopen om du vill prova att svinga lite.

Driving Rangen är ca 240 meter lång och 100 meter bred och är öppen alla dagar med elljus från mörkrets inbrott.
Det finns avståndsmarkeringar vid 100, 150 och 200 meter samt flaggor med "sandgreener", 50m, 75m, 125m, 145m att ha som riktmärken.
Du kan även träna långa och korta bunkerslag.
Tänk att det går att slå över rangen och var rädd om juniorerna när de har träningar andra sidan.
Det finns 22 mattor varav 3 st under tak.

Iakttag försiktighet och ropa FORE! om du råkar slå ut en boll nians fairway!

Solo range kort.
Fyll på ditt range kort med 100kr ger 12 utsläpp , 200kr ger 24 utsläpp, 300kr ger 36 utsläpp , 400kr ger 48 utsläpp  eller 500kr som ger 60 utsläpp.
Kortet kostar 50kr.

I bollmaskinen får du 22 bollar för en tio-krona.

Ställ gärna tillbaka hinken efter dig och plocka upp avslagna peggar blir det trevligare för nästa som kommer.

Elljuset tänds när mörkret faller att du kan träna även kvällstid.

I vårt övningsområde ”Gropen” kan du öva slag upp till 80 meter med egna bollar. Det finns även en greenbunder att öva i. Glöm inte att lägga tillbaka torven med gröna sidan upp och laga dina nerslagsmärken håller greenen bättre.

chippninggreenen kan du öva chippning, wedgar eller bunkerslag. Visa hänsyn för spel 9an!

puttninggreen intill klubbhuset kan du öva golfens finlir!

Alla övningsområden är öppna för alla och träna mycket och när du vill.