Skandia Cup Gruppkval

2011-07-07

fredag är det Skandia Cup gruppkval Bredared golfklubb för 13 år och yngre medans 14-16 år kvalar Billingens GK.

De som spelar för MdGK är i flickor 13 Isabella Allerth. Det är väldigt jämt hcp mässigt i den gruppen spelar hon som hon kan göra har hon bra möjligheter att vidare.

Pojkar 13 Edvin Svensson och Oscar Jönsson, de var de enda som fick kvala sig vidare från klubb kvalet i Mariestad i en grupp av 5 deltagare. Edvin spelade fin golf sista 9 och säkrade segern med 47 slag sista 9 och totalt 103 slag 4 före Oscar. Hoppas att pojkarna kan skrälla till och nypa en plats i regionfinalen men får de skrälla rejält.

Billingen försvarar Linnea Persson MdGK:s färgerflickor 15 år, spelar hon som senast i Mariestad går hon vidare till nästa steg.
Anton Persson, förra årets total 2a, spelar väldigt stabilt och har skaffat sig ett mycket bra självförtroende tack vare sitt fina spel.
Han är en av favoriterna i pojkar 16.

Även Ludwig Torstenfeldt i pojkar 15 ska ha en bra chans att ta sig vidare till region kvalet som spelas Mariestad.

/Stefan