Restaurangen har nu fullständiga rättigheter!

2014-04-29

Golfrestaurangen Famous Moose med Kerstin & Micke har kommit igång bra och fler och fler hittar ner för att äta lunch. Våra golfare är också duktiga på att utnyttja får fina restaurang, och det är vi mycket glada för. Dessutom är det ju sedan någon vecka tillbaka klart med alkoholtillståndet, och restaurangen har nu fullständiga rättigheter.
MEN... med dessa rättigheter så följer det också med ett antal skyldigheter som Kerstin och Micke vänligen ber oss att respektera, bl.a:
- alkohol får inte säljas genom kioskluckan, utan man måste gå in i restaurangen och handla.
- den alkohol vi handlar får inte lämna restaurangens område, d.v.s. inne i restaurangen samt ute begränsat av det s.k. "trädäcket".
Det är varken golfklubben eller restaurangen som har hittat på dessa regler, utan det hänger ihop med alkoholtillståndet. Och det får vi försöka lära oss att respektera.
Nyanställd i restaurangen är nu Elinor Sjöberg som vi hälsar hjärtligt välkommen.