Representationslaget ligger 6:a efter första träffen.

2011-06-20

I helgen var Mariestads GK i Lerjedalen, Gunnilse, och spelade första div.II träffen. Laget bestod av Victor Linusson, Fredrik Kampe, Emil Eskilsson, Niklas Erlandsson, Jakob Hammar och Linus Ponerup samt caddies Mimmi Kampe och Henrik Enocksson.
I den inledande foursomen spelade Fredrik och Victor 77 slag, +5, de fick se sig slagna med ett av MdGK nästa par. Niklas och Emil spelade ihop 76, +4. Totalt +9 vilket kunde varit bättre men ändå helt ok i foursome. På eftermiddagen spelades bästbollen där MdGK startade med Fredrik och Linus deras resultat blev 71, -1 och Niklas och Jakob gjorde 74, +2. Bästbolls resultaten var lite för höga vi tappade slag till alla lagen framför och de tre främsta drog ifrån ordentligt.
Söndagen bjöd på regn och fyra singel ronder där Fredrik startade med en 74,+2, samma resultat som Emil. Tyvärr tappade Linus de sista 6 hålen, ett tag var han -2 med bud på ytterligare birdies. Linus slutade 77, +5 efter en jobbig avslutning. Avslutningsvis spelade Niklas till sig en 79a, +7 efter att ha strulat på 1an och 4an ordentligt är det skönt att se hur han kämpar för att inte rasa igenom helt.
MdGK ligger på en 6e plats av 9 lag, vi har 4 slag att ta för att bli 4a. Det är den placeringen som är målet!!
15-16 juli är nästa spel och då blir det på Ekarnas GK, Grästorp. Den banan känner vi till bra så det ska fullt möjligt att spela till sig några placeringar.

/Lagledare Stefan Jönsson