Representationslaget i Grästorp

2011-07-24

I förra helgen spelades sista sammandraget 2011 Ekarnas GK, Grästorp. Efter första spelet låg MdGK sjätte plats tillsammans med Ekarna och Partille.
Lerjedalen, Torrekulla och Haverdal drog ifrån övriga lag de tre fick göra upp om vilka två som flyttades upp till division ett.

Lördag foursome
Emil Eskilsson/ Linus Ponerup 74,+ 3
Niklas Erlandsson/ Victor Linusson 79,+ 8 I foursome är det bra att vara runt par, 71. Vi tappar för många slag i våra foursomes för att vara ett topplag.

Lördag Bästboll
Emil Eskilsson/ Linus Ponerup 74, + 3.
Niklas Erlandsson/Fredrik Kampe 70,-1.
I bästbollen lyckas vi heller inte med resultatet, vi är näst sist i bästboll med 144 slag och har 13 slag att plocka för att 1a platsen mao 7 slag per par behövs förbättras.

Singel
Victor Linusson 84,+ 13
Emil Eskilsson 75,+ 4
Niklas Erlandsson 70,-1
Linus Ponerup 72,+ 1
Singelspelet är ok Givetvis går det att förbättra även här samtidigt är det en konst att ta ut det extra när det inte finns något att spela för.

Det blir nya tag till nästa säsong, vi hade en bra genomgång med laget och spelarna är beredda att satsa för att spela i en högre division.
Nästa år görs serien om och blir en fyra dagars tävling där division tre tas bort och blir en större division

Summa Ekarna 598

Totalt Lerjedalen och Ekarna
1200 slag

Vi är 38 slag ifrån avancemang, där har vi en bit kvar för att ta nästa steg i seriesystemet.
Lerjedalen och Torrekulla avancerad till division ett.

/Stefan