Oskar Hedfors vinnare av Shootout

2014-05-25

I dagens Shootout-tävling blev Oskar Hedfors segrare efter utmärkt spel hela dagen.
Han började med att ha det bästa resultatet i kvalificeringsronden med finfina 68 slag netto.
Det var överlag väldigt bra resultat och det krävdes att man gick på sitt handicap för att ta sig vidare till den avslutande Shootouten.
10 spelare skulle göra upp om priserna på hål 10-18 och en spelare/hål skulle bli utslagen.
Det blev särspel på samtliga hål utom ett och en hel del nerver var inblandade.
På 18:e tee stod det mellan Oskar Hedfors och Ulf Forsmark. Trots att Oskar slog i vattnet lyckades han få till en delning eftersom han hade slag på Ulf på det hålet. Särskiljningsslaget lyckades han också bäst med och tog därmed hem en rättvis seger eftersom han alltså var bäst även i kvalificeringen.
Vi säger stort GRATTIS till Oskar och tackar alla tävlande för en trevlig, rolig och väl genomförd tävling.

Resultaten i Shootouten (netto-resultat i kvalificeringsronden inom parentes)
1. Oskar Hedfors, Mariestad (68)
2. Ulf Forsmark, Mariestad (73)
3. Fredrik Ahlin, Mariestad (73)
4. Conny Ulldahl, Onsjö (73)
5. Kenth Jacobsson, Onsjö (72)
6. Teuvo Rosenberg, Mariestad (72)
7. Monika Frisk, Mariestad (73)
8. Johan Leijon, Töreboda (70)
9. Patrik Karlsson, Mariestad (72)
10. Hans-Olof Ahlin, Mariestad (73)

Kommande tävlingar är:
6/6 Statoils Flaggtävling, Singeltävling Slag
8/6 Golfhäftet Trophy, Partävling Greensome

Missa inte att anmäla er till dessa tävlingar!