Medlemskap 2013

2012-11-26

Det är snart dags för fakturering inför medlemsåret 2013. För att allt ska bli så rätt som möjligt är det bra om ev ändringar meddelas senast 30/11 2012.

Om du inte gör några ändringar kommer att du faktureras för samma medlemskap som du haft i år och i dagens läge ser det inte ut att bli någon ändring vad gäller medlemskap förutom PLUS-medlem. Om det blir någon höjning av medlemsavgifterna beslutas det på Vårmötet i början på mars nästa år.

PLUS-medlem innebär att fullvärdiga medlemmar på Mariestads GK kan lägga till 600kr och spela fritt på Billingens GK eller Lidköpings GK. För endast 900kr får du spela fritt på BÅDA banorna!
OBS - Detta extra-erbjudande gäller för ett begränsat antal medlemmar och det kan bli risk för kö så om du har bestämt dig för att bli PLUS-medlem - meddela mig snarast!

Vill du bli ny medlem i Mariestads GK? Har du hållt upp ett tag med golfen och vill komma tillbaka till oss?
Vi har en mängd olika medlemskap att välja på och vi tar ingen inträdesavgift eller insats för att bli medlem. Det är heller ingen kö för medlemskap. Kontakta mig på kansliet eller skicka ett mail med adress, födelsedata och vilket medlemskap du vill ha så kommer det en faktura!

Löste du medlemskap efter 1 september i år? I så fall gäller din medlemsavgift även år 2013 och du kommer inte att få någon faktura.

Om du tycker att det blir mycket pengar på en gång kan du betala via autogiro. Att ha autogiro kostar 200kr men då delas din årsavgift upp på 10ggr - första dragningen sker 27/2 och sista dragningen 27/11.

Du kan även ansöka om ett MoreGolf MasterCard för att dela upp avgiften. Läs mer här

Är du osäker på om du kan spela nästa år? Det kanske inte blev så många rundor i år? Då kan du bli greenfee-medlem - ett alternativ för dig som inte hinner eller har möjlighet att spela så mycket men ändå inte vill sluta med golfen. Det innebär att du betalar för varje runda du spelar med 100kr rabatt på dagens greenfee (vardag 300kr, helg/högsäsong 380kr). Det finns två alternativ - greenfee-medlem 2 (1200kr) och då ingår 2 greenfee-biljetter eller greenfee-medlem 6 (2000kr) och då ingår 6 biljetter.

Är du bosatt och skriven 10 mil från Mariestad eller mer? Då kan du bli distansmedlem! För 2700kr får du spela så mycket du vill här på Mariestads GK.

Du kan alltid närsomhelst under säsongen lösa ett dyrare medlemskap om du skulle märka att "-det var ju jättekul att komma tillbaka till golfen, jag vill spela mer" eller att "-kroppen håller ju faktiskt", tex från passiv till greenfee-medlem 2 (+950kr) greenfee-medlem 2 till greenfee-medlem 6 (+800kr) eller från vardagsmedlem till fullvärdig medlem (+900kr) eller från fullvärdig medlem till PLUS-medlem (+600/900kr).

Till de flesta medlemskap tillkommer en sk städavgift på 300kr som fås tillbaka på den traditionella "Städdagen" som vi brukar ha en lördag i mars. Det blir en trevlig gemensam uppstart på golfsäsongen och då vi hjälps åt att kratta och göra banan fin inför säsongen! Städavgift läggs ej på juniorer tom 15 år eller på greenfee-medlemskapen.

Du kan även vara stödmedlem/passiv för 250kr om du känner att du inte vill spela golf men ändå vill stötta föreningen. Om det skulle bli kö har du då förtur.

Här är en förteckning över våra medlemskap 2012: http://www.mariestadsgk.se/arsavgifter.aspx

Har du frågor är du välkommen till kansliet 0501-17383!