Klubbvärd

2012-06-19

Missade du städdagen och vill tjäna tillbaka städavgiften? kan du ställa upp som klubbvärd

Att vara klubbvärd innebär att vara kansliet behjälplig samt att bidra till en trevlig och positiv upplevelse av vår fina anläggning. Man tjänstgör lördag eller söndag eller en dag under högsäsongen (juni-augkl 9-13.

Du får hjälpa till med en del städning och tömning av papperskorgar och sedan hälsa gäster och medlemmar välkommen första tee, hålla koll starttider och speltempo banan, hjälpa till att släppa igenom snabbare partier mm.

Vid tävling hjälper klubbvärden till som starter, för scorer tavlan mm.

Vi har genom åren upplevt att passet som klubbvärd är uppskattat, både av den som är klubbvärd och av spelarna banan samt inte minst av oss kansliet! Din insats gör mycket för trivseln klubben – vi är glada att du hjälper till!

Vill du ställa upp hör av dig till kansliet 0501-17383 eller info@mariestadsgk.se.

Med vänliga golfhälsningar
Annika