INFOMÖTE 16 december

2012-12-04

Söndagen den 16 december är det dags för planeringsmöte i konferenslokalen här på klubben. Det är dags att börja tänka på nästa säsong så därför bjuder vi in medlemmar som är intresserade av att hjälpa till med stora och små insatser för klubben.

Den ideella verksamheten är otroligt viktigt för klubbens utveckling och gemensamma insatser är positivt för klubbens och medlemmarnas samhörighet och klubbkänsla!

Så här ser programmet ut:

Kl 11.00 träffas Tävlingskommittén för att fastställa 2013 års tävlingsprogram. Vill du vara med och påverka eller hjälpa till på tävlingar? Ta kontakt med Anders von Zweigbergk

Kl 13.00 är det dags för Seriespelsledarna att träffas för genomgång av serieprogrammet för 2013, uttagningsregler, övriga regler, samt att lagledarpikén kommer att delas ut. Såhär ser den ut -->

Kl 15.00 Framtidens Juniorteam - vi vill bygga upp ett team som jobbar med golfklubbens framtid, nämligen juniorerna! Hur kan vi locka fler juniorer till golfen? Hur kan vi vidareutveckla juniorträningarna? Hur får vi fler juniorer att satsa på tävlingar?

Har du idéer och förslag och vill vara med och påverka? Vill du delta i något av mötena? Har du frågor? Hör av dig till Anders von Zweigbergk via mail zavon6@hotmail.com eller telefon 0730-616967. Det kommer även att bjudas på fika - därför vill vi veta hur många som kommer.

Hjärligt välkommen till Mariestads Golfklubb och uppstarten inför nästa säsong - Din insats, stor eller liten, är värdefull!