Inbjudan till alla medlemmar

2016-10-04

Med 3D-träning får du: * Förbättrad rörlighet och balans * Ökad kraftproduktion och stabilitet * Utvecklad teknik och precision.
3D-Funktion är en träningsmetod som sprider sig över Sverige. Namn så som Julia Roth, Mattias Hargin, Jens Byggmark och ett antal NHL-proffs använder mestadels 3D-träning till sin fysträning.
Att träna grenspecifikt och jobba med för kroppen naturliga rörelsebanor, för att förbättra sig inom sin sport är energismart och ger bra resultat.
Vi vill härmed bjuda in dig till denna workshop för att hitta en bra fysisk träning som direkt hjälper de rörelser vi använder på golfbanan.
Datum: Onsdagen den 5 oktober kl 18.00-20.00 på Mariestads Golfklubb.
Kostnad: 150 kr/person (betalas via swish eller kontant på plats)
Anmälan: Via Stefan Jönsson i shopen. 0708-584017
Ledare: Anna Bengtsson, Personlig Tränare, 3D-tränare samt stresscoach med fokus på mental träning. Med på workshopen finns även Hanna Thorsén, PRO på Vara-Bjertorp.
Har ni frågor, ring gärna Anna Bengtsson på telefon 0703-988916 eller maila på annaptbengtsson@gmail.com.