Golfa runt Vänern kortet NYHET 2012

2011-12-15

Golfa runt Vänern    NYHET 2012 - välj antal rundor

Köp Golfa runt Vänern-kortet hos oss!

Årets golfsäsong är över och vi kan summera ännu ett lyckat golfår för Golfa runt Vänern.
Försäljningen av vårt populära golfpaket håller i sig och över 5000 besökare har rapporterats in våra 19 klubbar runt Vänern.
Nästa säsong erbjuder vi ett varierat utbud vad gäller antal golfrundor vårt Vänernkort.
Köper du kortet med 7 golfrundor kostar varje runda 185 SEK men du kan också välja att köpa kort med 3, 4 eller 5 golfrundor
se vår hemsida www.vanerland.com/golf

Ge bort Golfa runt Vänern som julklapp eller som present!

Har du bekymmer med vad du skall ge bort i julklapp eller present? Vi har lösningen för dig!

Ge bort vårt härliga paket Golfa runt Vänern 2012! Nytt för i år är att du kan köpa Golfa runt Vänernkortet med 3, 4, 5 eller 7 greenfee som gäller under 2012 våra 19 golfbanor runt Vänern. Vänernkortet levereras komplett med ett snyggt julkuvert, färdigt att läggas under granen.

Du beställer Golfa runt Vänern direkt nätet via länken nedan eller via någon av de anslutna golfklubbarna.

Beställ Golfa runt Vänern nätet här >>>