Bra spel från våra juniorer under Sandia Tour på Vårgårda GK

2015-06-04

Andra omgången av Skandia tour distrikt gick i helgen på Marks GK gick betydligt bättre än starten på Vårgårda GK.

I pojkar B2 debuterade Albin Rutgersson med en fin 2a placering och Albert Gustafsson på 5e plats två slag efter Albin. Båda två gör en bra debut och kommer troligen figurera högt upp i resultat listorna framöver.

I pojkar A landade Edvin Svensson på en 7e plats vilket inte var det han ville. Edvin har ett stort spel inom sig så vid nästa tävling är jag övertygad om att han tar en högre placering.

I flickor B vann Tilda Kvarnrud en jämn match där Tilda drog längsta strået med bättre bruttoresultat.

I pojkar B1 blev det ytterligare två pallplatser och ytterligare en vinst genom Oscar Jönsson som spelade väldigt jämn golf med många bra drives och bra närspel, två slag efter var Max Hållander som knep 3e platsen. Nästa Skandia är på hemmaplan och då hoppas jag att vi får med ytterligare spelare.

Överst: Albin Albert Oscar
Nederst : max Edvin Tilda