Årets hcp-revision nu klar

2013-03-24

Årets Handicaprevision är nu genomförd

Den årliga handicaprevisionen baserad på registrerade handicapronder är nu genomförd av vår handicapkommitté.

För spelare som har minst fyra handicapronder 2012 och minst åtta handicapronder 2011-2012 har handicapkommittén med hjälp av en GIT-rapport beräknat eventuell sänkning/höjning enligt EGAs regler för den årliga handicaprevisionen. Reglerna bygger på statistik från en stor mängd handicapronder. Vill du läsa mer kan du läsa EGA Handicapregler 2012-2015 Bilaga C se följande länk http://golf.se/Global/SGF/ReglerHcp/ega_hcp_regler_2012.pdf

Ett antal spelare i klubben föreslås få sin handicap sänkt/höjd med 1 eller 2 slag grundat på EGAs handicapregler. Handicapkommittén fattar beslut i varje enskilt fall och berörda spelare kommer få personlig information om detta per brev, mail eller telefonsamtal.

Spelare som anser sig ha blivit felaktigt behandlade eller vill ha mer noggrann information om hur vi gått till väga är välkomna att kontakta undertecknade.

Handicapkommittén
Ulf Forsmark