MEDLEMSRESAN 2016

23 - 27 April 2016

Intresset för Medlemsresan i år har varit katastrofalt dåligt, men kommer ändå att genomföras.

Istället för buss från Mariestad så åker vi i samlad trupp, men i egna bilar ner till Karlskrona.
Där ställer vi bilarna i inhängnat område och går på båten (ca 100m)
När vi är framme i Polen så kommer taxi och hämtar oss och kör oss till hotellet.
Och alla resor mellan hotellet och golfbanan ombesörjs av taxi, som kommer att vara förbeställda.
Priset för resan kommer då också att minska med ca 800:-/person, vilket mer än väl täcker kostnaden för egen bil.
Vi räknar med att vi åker 3 personer/bil inkl. packning.

Denna gången styr vi mot Polen och till Sand Valley G&CC
Vi bor på fina hotell Elblag som ligger 17 minuter med bussen från golfbanan i staden med samma namn - Elblag
Se vår inbjudan HÄR

Anmälan, så snart som möjligt till Medlemsresan gör Du till ulf.forsmark@gmail.com

Ulf och Annica Forsmark

Anmälda:

Olle Ahlin
Ulf Forsmark
Annica H-Forsmark

Bild från Medlemsresan 2015 som nu är hemma igen.

Efter några härliga dagar är nu årets resenärer på Medlemsresan 2015 åter hemma i Mariestad.

Sol, regn, kyla, värme blandat med mycket golfspel, god mat och trevligt sällskap gjorde även årets resa till en härlig och minnesvärd upplevelse.
Nu tackar vi för oss!

Efter 5 år med fantastiska människor, fantastiska platser och fantastisk golf lämnar vi nu reseledar-uppdraget vidare.
Nästa års resa arrangeras av Ulf o Annika Forsmark. Vart resan bär av 2016 kommer att avslöjas på Medlemsresans tävling i september.

Kramar från Elisabeth och Susanne