Hotellpaket

Mariestads Golfklubb samarbetar med hotellen inne i stan, ca 4 km från golfbanan.

Hotell Aqva

Hotell Aqva, Litet, mysigt familjeägt hotell med 19 moderna rum. Tv, dusch och toalett på rummet. Gratis WiFi och parkeringsplatser finns runt hotellet. Vi bjuder Fikabuffé dygnet runt med kaffe/te, frukt och kakor. Centralt läge med restaurang, bar och uteservering. Gärna med lokal förankrad meny från Vänern .Kan förbeställas för grupper. Goda viner från vårt samarbetshotells vingård i Italien.
Endast några km till golfbanan.
Klicka här för mer information om golfpaketen!
Viktoriagatan 15, tel 0501-19515 Vi nås dygnet runt! Välkommen att checka in på facebook! www.aqva.se

Hotel Wictoria

Hotel Wictoria är ett hotell med arkitektur i italiens villastil – beläget i lugnt läge, dock ändå centralt med 5 minuters promenad till Nya Torget och några minuters bilväg till golfbanan.
Tv, dusch, toalett, skrivbord och minibar finns på alla rum. Här finns en bistro och vår härliga trädgård med uteservering. Efter golfturen är du välkommen att ta igen dig med någon av våra spännande ölsorter från microbryggerier runt om i världen eller ett glas från våra importerade kvalitetsviner från vingården Castel de Paolis i Italien. Läs mer om våra golfpaket här.
Ni hittar oss på Drottninggatan 7, tel 0501-13905 www.hotelwictoria.se Varmt välkomna till oss.

Rasta Mariestad/Rattugglan

Golferbjudande: 795:-/pp i dubbelrum
Inkl Greenfee,
Middagskupong värde 100:-
Frukostbuffé

Ett rymligt hotell beläget utmed E 20, ca 3 km utanför Mariestad.
Alla rum är utrustade med dusch, wc samt kabel-TV och WiFi.
Här erbjuds också 4- och 5-bädds familjerum. Enkelrumstillägg 150:-

I restaurangen serveras husmanskost och barnmeny till bra priser.
Vi har även grillrätter, Tex Mex-buffé, sallader samt dagsfärska bakverk med nybryggt kaffe.
Livsmedelsbutik, bensinstation och coffeeshop finns också i huset.

Avstånd:
8 km till Mariestads GK
Vänern 3 km och Göta kanal 18 km

Välkommen till Rasta Mariestad

www.rasta.se/mariestad.htm
Tel 0501-700 82
E-post mariestad@rasta.se

Stadshotellet Mariestad

Mitt på Nya Torget ligger nyrenoverade Mariestads Stadshotell. Här möter historia modernitet i en smakfull kombination. Det personliga lilla hotell som sätter guldkant på din tillvaro!

E-post: info@stadtmariestad.se