Greenfee 2018

Ordinarie Greenfee Vardag Helg
Senior 500 kr      500 kr
Junior 175 kr      200 kr

Alla rabatt- häften & kort gäller endast på ordinarie greenfee.

9-håls Greenfee(Inga rabattkort gäller)
Senior: 260 kr helg/högsäsong & 200 kr vardagar.
Junior: 100 kr helg/högsäsong & 80 kr vardagar.

Vi har SWISH: nr 123 371 59 68

Vi tillhör Västergötlands Golfförbund och har samarbete med följande klubbar:

Greenfeesamarbetet innebär:

- 100 kr rabatt greenfee gäller alla dagar i veckan, 9-hålsklubb 50 kr rabatt,
- Juniorer som inte är berättigade till fritt spel, 50/25 kr rabatt vid ovanstående tider
- Rabatten kan inte kombineras med ev. andra rabatter (man får välja bästa pris)

Rabatten gäller endast fullbetalande medlemmar. Med fullbetalande medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift, får spela obegränsat hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan begränsning. Med "annan begränsningenligt ovan menas att den inte gäller för distansmedlemskap, vardagsmedlemskap eller annat medlemskap som innehåller någon form av begränsning i pengar, ålder, avstånd eller liknande.

För juniorer som är fullbetalande juniormedlem gäller följande:
- Fritt spel med följande begränsningar
i. Endast spel 3 ggr per klubb
ii. Fyller högst 21 under året
iii. Har handicap 36 eller lägre

Som gäst till medlem får Du rabatt!
Medlem i Mariestads GK som tar med gästspelare får lämna rabatt enligt följande:
100 kr rabatt  greenfee/50 kr 9 håls greenfee (Juniorer 50 kr rabatt greenfee/25 kr 9 håls greenfee)
1 gäst/medlem. Medlemmen signerar rabatten i greenfeeboken. Rabatten kan inte kombineras med ev. andra rabatter (man får välja bästa pris)

Årsgreenfee samarbete med Lidköpings GK och Billingens GK:
Fullvärdiga medlemmar i dessa klubbar har möjlighet att betala en årsgreenfee på 800 kr och då spelar man obegränsat hela året. Annars gäller västgötagreenfeen.

Greenfeesamarbete med Lundsbrunn GK & Falköpings GK & Brevikens GK & Läckö GK

Fullvärdiga medlemmar erbjuds spel på varandras banor för 250:-/spelare alla dagar under säsongen 2018.

Greenfeesamarbete med Töreboda GK:
Fullvärdiga medlemmarna i Mariestads GK och Töreboda GK erbjuds spela på varandras banor alla dagar, hela säsongen för 250:-/spelare. Överenskommelsen gäller för Seniorer som betalt fullvärdigt medlemskap under säsongen 2018.
Gäller även för Distansmedlemmar i resp. klubb.
För Vardagsmedlemmar gäller 250 kr på vardagar.

Greenfeesamarbete med Ribbingsfors GK:
Fullvärdiga medlemmar i Mariestads GK spelar för 150 kr på Ribbingsfors GK.
Fullvärdiga medlemmar i Ribbingsfors GK spelar för 200 kr på Mariestads GK.