Välkommen som Gäst Mariestads Golfklubb!

Golfbanan ligger alldeles vid Vänerns strand och en av kommunens härliga badstränder, Sandviken.

Mariestads Golfklubbs anläggning med ett nytt klubbhus, erbjuder full service med trivsam restaurang, välsorterad golfshop, omklädningsrum samt 4-bäddsstugor i direkt anslutning till banan. Husvagnsuppställning med elplatser vid banan, endast en drive från Vänerns strand.
Nya tees
Vi var en av de första klubbarna i landet som tänkte nytt när det gäller tee. De tre tee-placeringarna heter 46:an, 57:an och 62:an, vilket är lika med den sammanlagda längden, 4600 m, 5700 m resp 6200 m.
En av de positiva känslorna med förändringen är att fokuseringen kön och utslagsplats minskar.
Klubbhuset
Mariestads Golfklubb äger området där banan ligger. 2010 satsade vi rejält inför framtiden det nya klubbhuset uppfördes i egen regi. Tack vare det har vi nu utmärkta möjligheter att ta emot gäster.Hjärtstarter finns i klubbhuset.

Här finns också en samlingslokal för utbildning och konferenser.
Golfrestaurangen i klubbhuset serverar lunch vardagar och har även kiosk med smörgåsar, korvkaffe mm.
Shop
Vår pro, Stefan Jönsson, driver en välsorterad shop där det finns allt du behöver inför uppdraget att utmana de 18 hålen.
Övernattning
Vi har 6 st 4-bäddsstugor i direkt anslutning till golfbanan. Bokas via kansliet.
Golfpaket med hotellen inne i stan finns också. Bokas direkt med respektive hotell.
Taxi
Mariestads Golfklubb har ett samarbete med Mariestads Taxi. Enkel resa MdGK- centrum, centrum- MdGK 130kr. Ring 0501-18080 för att boka!

Välkommen!