För företag

Dags att hitta något med vännerna? Personalen? Era samarbetspartners?
Vi erbjuder helhetslösningar golfarrangemang Mariestads GK!
Tillsammans arrangerar vi er dag golfbanan!

Företagsgolf:
Ett trevligt och socialt sätt att träffas och umgås är att bjuda in till företagsgolf. Det innebär att golfbanan är uppbokad bara för er tävling en förmiddag eller eftermiddag. Ni kan bjuda in kunder, anställda, gamla eller nya samarbetspartners. Ni bestämmer när ni vill spela och hur många ni vill bjuda in. Vi tar emot stora som små grupper! Ni tar hand om era gäster och vi tar hand om resten!

Clinic/introduktion:
Här är något som passar alla!
Vi träffas en eftermiddag/kväll golfklubben för en ordentlig introduktion till golfen med PGAPro Stefan Jönsson. I mån av plats banan spelar vi några hål riktigt”. Efteråt äter vi tillsammans i restaurangen. 10-20 pers. Ca 2 timmar. 930:-/timme (exkl. moms 6%). Mat och dryck tillkommer. Lån av klubbor och bollar ingår.

Företagsträning/gruppträning:
Vi går igenom sving, teknik, ni får tips och råd inför säsongen, tävlingen eller golfresan. Vi övar på det långa spelet, närspel, puttning eller går en 9-hålsrunda. Vi pratar taktik, strategi och träningsupplägg.
Ca 3 timmar. Bokas kl 9-16, vardagar hela säsongen. 750:-/timme (exkl. moms 6%). 6-12 pers.

Kontakta oss för upplägg och prisförslag!

Logobollar – Beställ golfbollar med företagets logotype på, ett bra sätt att marknadsföra sig på! Välj mellan Titleist & Wilson.

Vi har även möjlighet att trycka eller brodera er logo på kläder, strumpor, bagar, handdukar mm. Kontakta oss för prisförslag!