Seriespelet 2018:

Torsdag 9 augusti, Skövde
Tisdag 21 augusti, Billingen

Final: lördag 1 september, Hulta

4 spelare/lag och de 3 bästa resultaten räknas.

Hej,

Jag skriver här för att visa hur kul vi har det när vi tävlar.

Vi är några glada damer som spelar seriespel i serien D-30. Den spelas i 5 omgångar mot grannklubbar inom den norra länsdelen. Vi spelar 18håls slagtävling och de 3 bästa resultaten räknas av de 4 som spelar för laget.

Att få vara coach, kapten, kontaktperson, ja benämingarna är många, är ett privilegium. Lättsamma tjejer som vill ha roligt på banan.

Jag kanske skulle presentera mig också. Jag heter Elisabet Ekblom och har spelat golf jättelänge, är inne på min 30:e säsong. Jag har hållt på med allt inom golfen. Varit ungdomsledare, domare, ordförande i damkommitter och hcp o regelansvarig. Jobbat i kansliet och har nog någon serveringstimme från resturangen också.

2013 var mitt första år som coach i D-35. Vi slutade på en 4:de plats i serien men det var väldigt nära att det kunde bli bättre placeringar. Åt vinnarna Hökensås var det inget att göra åt.

Vår målsättning var att ha roligt och se snyggast ut.

Det är en pågående målsättning som vi anammar även 2018

Det kommer inte att vara några uttagningstävlingar, men det som vi har sagt är att, om flera än 4 spelare kan, så är det dem med lägst handicap som ska spela.

Vi kommer att vara riktigt taggade inför premiären.

MVH

Coachen